Market Wrap: Bitcoin svæver omkring $ 34,2K, mens optionshandlere betaler for mulig ETH opad

Bitcoins pris har kørt en rutsjebane med lavere spotvolumen, mens optionshandlere er klar til at satse på ether FOMO.

Efter en rekorddag i spotvolumen gik bitcoins pris op, ned og op igen. I mellemtiden er de fleste ether-optionshandlere baisse, nogle betaler op, hvis det kommer tæt på rekordhøjder.

Bitcoin (BTC) handler omkring $ 34.278 pr. 21:00 UTC (16:00 ET). Får 3% i løbet af de foregående 24 timer.
Bitcoins 24-timers rækkevidde: $ 32.528- $ 36.605 (CoinDesk 20)

Mandagens Bitcoin Profit var de højeste nogensinde set siden CoinDesk 20-data om otte store spotbørser begyndte at blive registreret. En forbløffende mængde på 13,3 milliarder dollars blev handlet mandag, den højeste siden 22. december 2017, hvor volumen ramte 9,7 milliarder dollars.
BTC under 10- og 50-timers glidende gennemsnit på timediagrammet, et baissignal for markedsteknikere.

Bitcoin-handel på Bitstamp siden 9. januar.

Bitcoins pris havde en op-og-ned-dag, der gik så højt som $ 36.605 omkring kl.8: 00 UTC (3 om morgenen), faldt til $ 32.528 omkring kl. af pressetid.

Andrew Tu, en direktør for kvantehandelsfirmaet Efficient Frontier, ser prisniveauet på $ 36.000 som „modstand“, et område, hvor bearish handlende synes at være klar til at trykke på salgsknappen på bitcoin. ”Lige nu udfordrer tyre $ 36.000 modstand. Det lykkedes ikke at komme forbi $ 36.600 tidligere i løbet af de asiatiske timer om eftermiddagen, ”sagde Tu til CoinDesk. „Da den amerikanske østkyst vågnede, begyndte markedet at byde prisen opad igen.“

Bitcoin-volumener på otte store spotbørser de sidste fem år.

Alligevel var spotvolumener meget lavere tirsdag på $ 5,1 milliarder pr. Pressetid.

„Der vil sandsynligvis være en kamp for at bringe denne fortid til $ 36.000 – $ 36.600 rækkevidde,“ sagde Efficient Frontiers Andrew Tu.
Abonner på First Mover, vores daglige nyhedsbrev om markeder.
Ved tilmelding modtager du e-mails om CoinDesk-produkter, og du accepterer vores vilkår og betingelser og fortrolighedspolitik.

Volumen vil sandsynligvis spille en faktor i denne kamp i betragtning af den kæmpestor spot-udvekslingsaktivitet på ugens åbne. Det skyldtes dog store salgsmængder, som fik verdens ældste kryptokurrency til at dumpe 20% inden for 24 timer.

”Bitcoin toppede til $ 42.000 umiddelbart inden en weekend,” sagde David Russell, vicepræsident for markedsinformation i handelsteknologifirmaet TradeStation. ”Volumen tørrer op, når institutionelle investorer er væk, og andre markeder er lukket. Det efterlod bitcoin hængende midt i luften uden købere til at støtte det. ”

På markedet for bitcoin-optioner synes forhandlere at kunne lide deres chancer for en pris på $ 30.000 pr. 1 BTC ved udløbet den 21. januar. Sandsynlighederne baseret på markedet har en 62% chance for bitcoin over $ 30.000 på den dato, en 55% chance for $ 32.000 og en 47% forventer, at verdens ældste kryptokurrency er $ 34.000 tættere på slutningen af ​​måneden.
Sandsynligheden for bitcoin-spotpris baseret på optionsmarkedet ved udløb den 21. januar.

”Bitcoin er et flygtigt aktiv,” sagde TradeStations Russell. „Du kan ikke forvente, at noget vil fordobles om et par uger og ikke trække sig tilbage.“

Michael Gord, administrerende direktør for handelsfirmaet Global Digital Asset, sagde, at han forventer, at institutioner fortsætter med at opsamle bitcoin, hvilket kan hjælpe med at understøtte aktivet til en pris på $ 30.000 og derover. „Jeg tror, ​​vi kommer til at se en enorm genopblussen, da store mærker begynder at sætte deres skatkasse på blockchain.“ han sagde.

Væddemål placeres på potentiel ether FOMO

Ether (ETH), den næststørste kryptokurrency efter markedsværdi, var op tirsdag, handlede omkring $ 1.085 og steg 6% på 24 timer fra kl. 21:00 UTC (16:00 ET).

Mandag var det præmiebeløb, der handles på Deribits etheroptionsmarked, stærkt foretrukne opkald, som giver ejere ret, men ikke forpligtelsen, til at købe et aktiv til en bestemt pris. Etherens spotprishøjeste tid ligger på $ 1.448 ifølge CoinDesk 20-data.
Præmier handles på Deribits marked for etheroptioner mandag.

Mens markedet for etheroptioner kraftigt favoriserer strejker under ETH-prispunktet på $ 800, er 68% af opkaldspræmierne, der betales mandag, tilsyneladende fra handlende, der ønsker at afdække enhver risiko for en anden parabolsk stigning i ether, ifølge dataaggregator Genesis Volatility’s tirsdag investor note.