Bitcoin on matkalla kohti 30 000 dollaria toukokuussa 2022

Bitcoin on matkalla kohti 30 000 dollaria toukokuussa 2022, analyytikko väittää

Itsenäisen finanssikonsultin Alan Mastersin mukaan on enemmän syitä pitää Bitcoin hallussa kuin myydä sitä lyhyellä aikavälillä.

Analyytikko totesi, että lippulaiva-kryptovaluutta saattaa nousta 30 000 dollariin toukokuuhun 2022 mennessä, vedoten anekdotisiin teknisiin indikaattoreihin, jotka tukevat hänen erittäin nousevia Bitcoin Up näkymiään. Suhteellisen voimakkuuden indikaattoriksi tai RSI: ksi kutsuttu ns. Impulssioskillaattori mittaa hintaliikkeiden nopeutta ja muutosta.

RSI-lukema yli 70 tekee omaisuuserästä yliostetun. Vastaavasti alle 30: n lukema tekee siitä ylimyydyn. Bitcoin on viime aikoina matkustanut viikoittaisissa aikatauluissa „yliostettuihin“ ensimmäistä kertaa joulukuun 2017 jälkeen, ylittäen vuoden 80. ”Herra Masters piti noususuuntaa merkkinä nousun jatkumisesta.

„Kun Bitcoin nousi ensimmäisen kerran näin korkealle viikoittaisella RSI: llä, se kasvoi suoraan yli 550 päivää“, hän selitti. „Jos saamme samanlaisia ​​toimia nyt, marraskuusta 2020 lähtien, hintojen nousu jatkuu korkeammilla ja matalammilla tasoilla vuoteen 2022 asti toukokuussa.“

Herra Masters lainasi makrotalouden perustekijöistä perustellakseen 30 000 dollarin Bitcoin-härkätavoitteensa. Analyytikko muistutti ensin edellisen hinta-RSI-nousutrendin siitä, että sillä oli „valtava määrä hypeä, paljon FOMOa [pelko puuttua] ja vähittäiskaupan ostajat hyppäsivät kuormien mukaan“.

Mutta tämä ei ole tilanne, jota näemme näinä päivinä“, hän lisäsi

Bitcoin nousi yli 250 prosentilla maaliskuun puolivälin matalasta alle 4000 dollarista, ja sen ylöspäin suuntautunut vauhti johti pelkoihin inflaatiosta sijoittajien ja kauppiaiden keskuudessa. Maailmanlaajuiset keskuspankit ottivat käyttöön lähes nollakorot ja sitoutuivat määrälliseen keventämiseen COVID-19-pandemian aiheuttaman taloudellisen hidastumisen kiertämiseksi.

Laajentumispolitiikka laski valtionlainojen tuotot matalammiksi. Samaan aikaan ne aiheuttivat myös Yhdysvaltain dollarin laskun, mikä sai sijoittajat etsimään mahdollisuuksia muualta. Bitcoin hyötyi siitä. Monet kauppiaat ovat yhtä mieltä siitä, että se houkuttelee pääomaa niin kauan kuin keskuspankit painavat rahaa.

„Suuret instituutiot tai suuret hallitukset, kuten Yhdysvallat, saattavat ostaa Bitcoinia veneitä vasten“, sanoi herra Masters. „Kun näin tapahtuu, myyntiin ei ole mitään syytä, koska jos he ostavat pitkällä aikavälillä, he tietävät, että jotain massiivista on meneillään.“